TENS-vuokraus

TENS – TEHOKAS LÄÄKKEETÖN KIVUNLIEVITYS SYNNYTYKSEEN

Elle-TENS on synnytyskäyttöön tarkoitettu, turvallinen, helppokäyttöinen, moderni ja tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino. Laitteen käyttö kannattaa aloittaa kotona jo ihan synnytyksen alkuvaiheessa. Usein se on myös erinomainen apu esimerkiksi autossa matkalla sairaalaan.

”Laitteesta oli suuri apu autossa matkalla sairaalaan. Laitetta on helppo käyttää. Minun kohdallani toimi hyvin yhdessä ilokaasun kanssa aivan synnytyksen loppuvaiheeseen asti.” Belinda (Porvoo)Lyhenne TENS tulee sanoista “Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation”. TENS on pieni paristokäyttöinen laite, joka lähettää heikkoja sähköimpulsseja. Nämä impulssit auttavat kehoasi vapauttamaan sen omia kipuja lievittäviä kemikaaleja, kuten endorfiineja. Tässä synnytykseen suunnitellussa Elle TENS -laitteessa on erikoisuutena ”supistusnappi”, jota painamalla saat helpotusta erityisesti supistuksen aikaiseen synnytyskipuun.

”Tuntui että laite vei kivusta kovimman terän pois supistusten aikana, ja loi tunteen että pystyy hallitsemaan tilannetta.”
Anna (Espoo)

Vuokrahinta sisältää henkilökohtaiset elektrodit sekä kaikki muut tarvittavat osat. Vuokra-aika alkaa tyypillisesti rv 38+0 (ellei asiakas toisin toivo) ja jatkuu tällöin kolme viikkoa lasketusta ajasta eteenpäin, jotta asiakkaalla on hyvin aikaa palauttaa laite synnytyksen jälkeen. Kätilö ohjaa aina laitteen käytön laitetta noudettaessa. Laitteen luovutuspaikka sopimuksen mukaan.

Tarkista laitteen vapaanaolo tarvittavalle ajalle s-postilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Myös postius onnistuu, tällöin hintaan lisätään postikulut.

45€ /5 viikkoa 
(sis.alv 24%)
Lisäviikot 10€ /viikko

”Jag hade jätte stor hjälp av TENS- maskinen i början av förlossningen, hade inte klarat mig utan den i öppningsskedet! Den gjorde också bilresan till sjukhuset mycket lättare och behagligare! Rekommenderar varmt!” Victoria (Borgå)

Täältä voit lukea lisää asiakkaiden kokemuksia TENS-laitteesta.


GUA SHA -HIERONTAKIVI

”Guashaaminen” on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, jossa öljyttyä ihoa käsitellään Gua sha -hierontakivellä. Sopii kaikenlaiseen kehonhuoltoon, erinomainen apu synnytyksessä. Gua sha -käsittely lisää kehon omaa oksitosiinihormonin tuotantoa ja sen avulla voidaan nopeuttaa synnytyksen käynnistymistä sivelemällä mm. hartioita ja selkää. Gua sha -hierontakiveä voi käyttää myös synnytyksen aikaisena lääkkeettömänä kivunlievityskeinona esim. alaselkää ja lantionaluetta ”raaputtamalla”.

15€ /kpl (sis.alv 24%)