Imetysohjaus

”Sain Kristalta apua vähän isomman vauvan imetysongelmiin. Hän todella kuunteli ja ehdotti juuri meille sopivia ratkaisuja. Kristalla on laaja tietätämys imetysasioista ja myös tosi hyvä asenne – kannustava mutta ei vähääkään painostava tai tuputtava. Jäi harmittamaan vain etten ottanut aikasemmin yhteyttä kun ajattelin, ettei imetysohjaa voi auttaa kun kerran vauvan jänteet ja imuote oli tarkistettu…” Meeri (Helsinki)

”Olen kiitollinen Kristalle siitä, että huolimatta alun vaikeuksista sain hänen avullaan imetyksen sujumaan ja niin nyt 10 viikkoa vanha poikavauva nauttii edelleen 100% äidinmaitoa ” Pia (Kotka)

”Kristan imetysohjauskäynti oli positiivinen käännekohta hankalasti alkaneella imetystaipaleella. Kiireellinen sektio, vauvasta erossa olo ja vauvan munuaisongelma lisämaitoineen hankaloittivat imetyksen käynnistymistä, mutta en halunnut luovuttaa.
Olen onnellinen että otin Kristaan yhteyttä. Hänestä huokui heti kättelyssä aito halu auttaa juuri minua ja vauvaani. Empaattinen, ammattimainen ja rauhallinen ohjaus, keskustelu ja tukeminen olivat juuri sitä mitä tarvitsimme. Sain apua myös muihin mieltäni askarruttaneisiin asioihin ja enemmänkin. Kiitos tuhannesti avustasi!” Mette (Porvoo)

”Minä olin super tyytyväinen imetystukeen, sain paljon tukea ja apua Kristalta. Myös rauhallisen fiiliksen siihen että saan imetyksen toimimaan. Ja pikku hiljaa pääsemme myös rintakumista eroon.” Krista oli todella lämmin ja positiivinen ja hänen kanssaan oli todella helppo puhua kaikesta. Suosittelen kaikille!” Meri (Helsinki)