Imetysohjaus

Imetys on synnytyksen lailla tietyllä tapaa ennalta arvamaton matka. Koskaan ei voi tietää minkälaisia tilanteita, pulmia tai haasteita matkan varrella kohtaa. Imetys sujuu parhaimmillaan heti ensihetkistä lähtien luontevasti ja vaivattomasti, mutta se voi olla myös alusta saakka jollain tavalla haasteellista. Joskus imetystuen tarve tulee vasta myöhemmin, hyvin alkaneesta imetyksestä huolimatta. Kätilön imetystukea ja -ohjausta voi pyytää missä imetyksen pulmassa tai vaiheessa tahansa.

”Kristan imetysohjauskäynti oli positiivinen käännekohta hankalasti alkaneella imetystaipaleella. Hänestä huokui heti kättelyssä aito halu auttaa juuri minua ja vauvaani.” Mette (Porvoo)Imetysohjaaja voi tulla kotikäynnille esimerkiksi seuraavissa pulmatilanteissa: imetys sattuu, epäilet että vauvan imuote on väärä, suihkuavat rinnat, maidon riittävyys tai lisämaitojen vähentäminen/vähitellen lopettaminen mietityttää, kaipaat apua uusissa imetysasennoissa, tai haluat keskustella vieroittamisesta. Joskus tulee tarve saada varmuutta tai luottamusta omaan kykyyn imettää. On hyvä tietää, että imetykseen niin kuin synnytykseenkin voi ja kannattaa valmistautua ennalta. Voimme halutessasi tavata jo raskausaikana imetysohjauksen merkeissä, yhdessä imetykseen valmistautuen.

“Kristalla on laaja tietätämys imetysasioista ja myös tosi hyvä asenne – kannustava mutta ei vähääkään painostava tai tuputtava.” Meeri (Helsinki)

Kuuntelen ja tuen sekä tarjoan parhaani mukaan tietotaitoani, apuani ja vinkkejäni. Ohjaukseen sisältyy ainakin yhden imetyskerran havainnointi. Imetysohjauskäynnit tapahtuvat perheen oman kodin rauhassa tai etänä esim. Teamsin tai vaikka Whatsup -videopuhelun välityksellä. Imetysohjauskäyntiin kuuluu aina myös n. 30 minuutin jälkipuhelu noin viikko ohjauksen jälkeen.

Imetysohajus kotikäyntinä (ensikäynti) 2h 160€

Imetysohjaus etänä (videopuhelun välityksellä) 1h 55€ tai 2h 100€

Matkakulut 0,53€/km lisätään yli 10km/suunta ylittävältä matkalta.

Kysy myös mahdollisuutta vuokrata kotiin vauvavaaka. Kätevä vaihtoehto tilanteissa, joissa vauvan paino vaatii jatkuvaa tai lähes jatkuvaa seurantaa. Vauvavaaka on vuokrattavissa esimerkiksi silloin kun vauvan painonnousu huolettaa, tai kun tarkoituksena on vähitellen luopua lisämaidoista. Vauvavaaka vuokralle 30€/alkava viikko tai pidempiaikaisesti sopimuksen mukaan.


”Minä olin super tyytyväinen imetystukeen, sain paljon tukea ja apua Kristalta. Myös rauhallisen fiiliksen siihen että saan imetyksen toimimaan.”Meri (Helsinki)

Lue lisää asiakkaiden kertomuksia imetysohjauksesta täältä!


Vinkkinä myös, että ihan mainio ohjelmanumero Babyshower- tai Motherblessing-juhliin, tai miksei illanistujaisiinkin on kätilön & imetysohjaajan kyläily imetysteemalla. Pyydä tästä tarjous!