Kätilöpalvelut

Valitsemastasi linkistä löydät lisätietoa sisällöistä, hinnoista ja ehdoista.

Kolmen Sydämen Kätilön synnytysvalmennus

Henkilökohtainen synnytysvalmennus

Synnytyskeskustelu kätilön kanssa

Imetysohjaus (kotikäynti)

Vuokrauspalvelut

TENS-laitteen vuokraus

Vauvavaa’an vuokraus

Konsultaatiopuhelu kätilön kanssa

Kolmen Sydämen Kätilön synnytysvalmennus

Valmennus koostuu kätilön pitämästä luento-osuudesta, kirjallisesta materiaalista sekä erilaisista harjoituksista. Tarjolla kevyttä syötävää sekä kahvia ja teetä. Kurssille voi tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Valmennuksessa perehdytään mm. synnytyksessä vaikuttaviin hormoneihin, synnytyksen eri vaiheisiin ja erilaisiin lääkeettömiin-  sekä lääkkeellisiin kivunlievitysvaihtoehtoihin. Käymme läpi synnytyksen aikaisen rentoutumisen merkitystä, hengitystä sekä erilaisia synnytysasentoja. Kumppani saa vinkkejä siitä, miten tukea synnyttäjää synnytyksen eri vaiheissa. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen synnytysmatkalle lähdetään innolla sekä omaan kehoon luottaen! Näin synnytyksessä osataan kokeilla asioita, jotka tuntuvat mukavilta ja joiden tiedetään edistävän ja helpottavan synnytystä.

Kolmen Sydämen Kätilön synnytysvalmennus:

 • raskauden loppuaika
 • synnytyksen eri vaiheet
 • synnytyksen käynnistyminen/ keinot kotona ollessa
 • milloin on hyvä hetki lähteä sairaalaan
 • mitä synnytyssalissa tapahtuu
 • hormonien tärkeä merkitys synnytyksessä
 • synnytysasennot
 • lääkkeettömät kivunlievityskeinot
 • lääkkeellinen kivunlievitys
 • tukihenkilön merkitys ja tuki synnytyksessä
 • ensihetket vauvan kanssa
 • ensi-imetys ja ensiviikot vauvan kanssa

59€ (3h)

Seuraava valmennus la 14.9 klo 13-16 . Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät Kolmen Sydämen Kätilön Facebookista!

Henkilökohtainen synnytysvalmennus  

Sisältää synnyttäjän toiveiden ja tarpeiden mukaista tietoa, ohjausta, harjoituksia sekä asiakkaan toiveesta apuja synnytyssuunnitelman laatimiseen.

160€ 

Synnytyskeskustelu kätilön kanssa 

Synnytysalan ammattilaisena voin kuunnella, tarjota tukeani ja vastata moniin kysymyksiin kertomasi ja synnytyspapereidesi avulla.

90€

 

Imetysohjaus (kotikäynti) 

doula_porvoo2

Sattuuko imettäminen? Mietityttääkö maidon riittävyys? Tuleeko maitoa suihkuamalla? Kaipaatko apua imetysasennoissa? Tarvitsetko luottoa kykyihisi imettää?Kuuntelen, tuen, tsemppaan sekä annan parhaani mukaan apua ja vinkkejä erilaisiin imetykseen, äidinmaitoon sekä rintoihin liittyviin asioihin. Ohjaan kiireettömästi omassa kodissanne. 

120€

(+ matkakulut 0,42€/km lisätään, jos matkaa Porvoon keskustasta yli 10km/ suunta) 

 

Vuokrauspalvelut

TENS-laitteen vuokraus 

Synnytyksen aikaiseen lääkkeettömään kivunlievitykseen. Elle- TENS on synnytyskäyttöön tarkoitettu, helppokäyttöinen, moderni ja tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino. TENS lyhenne tulee sanoista “Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation”. TENS – laite on pieni paristokäyttöinen laite, joka lähettää heikkoja sähköimpulsseja. TENS-impulssit auttavat kehoasi vapauttamaan sen omia kipuja lievittäviä kemikaaleja, kuten endorfiineja. Tässä synnytykseen suunnitellussa Elle TENS-laitteessa on erikoisuutena ”supistusnappi”, jota painamalla saat helpotusta erityisesti supistuksen aikaiseen synnytyskipuun.

Vuokrahinta sisältää henkilökohtaiset elektrodit, sekä muut tarvittavat osat. Kätilö ohjaa laitteen käytön laitetta noudettaessa. Tarkista laitteen vapaanaolo tarvittavalle ajalle s-postilla, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Postituksissa lisätään postikulut.

45€ /5 vkoa 

”Loistava laite! Auttoi hyvin avautumisvaiheen kipuihin. En käyttänyt/ tarvinnut muuta kivunlievitystä synnytyksessäni kuin TENS-laitteen ja ilokaasun.”  Miisa, ensisynnyttäjä (Porvoo) 

” Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan TENS-laitetta, etenkin jos supistukset tuntuvat myös selän ja/tai reisien alueella. Pärjäsin laitteen kanssa hyvin kotona melkein pari vuorokautta, kun avautuminen kesti, vaikka kyse oli toisesta lapsesta. Tuntui, että laite auttoi paremmin kuin suihku. Selkeästi sain apua ehkä noin viiteen senttiin, sitten synnytys alkoi edetä niin vauhdilla ja tuli kiire sairaalaan, että en osaa sanoa, kuinka paljon laitteesta oli loppuvaiheessa hyötyä, ehkä se terävintä kärkeä kivulta kuitenkin vei. Käytin laitetta kuitenkin synnytyksen loppuun saakka, ei sitä uskaltanut/ehtinyt enää sammuttaa missään vaiheessa :). ”  Anne-Marie, toinen lapsi (Sipoo)

”Tens-laite oli mun mielestä hyvä, boost toiminnosta en pitäny mut se burst rentoutti kivasti. Synnytys mentiin ensin tensin avulla 4 cm asti, suihkulla ja ilokaasulla loppuun. Kaikki meni onneks hyvin ja nopeesti”  Meeri, ensisynnyttäjä (Espoo)

Lisää TENS-laite kokemuksia löydät valikosta asiakaskokemuksia.

 

Vauvavaa’an vuokraus

Mietitkö riittääkö maito? Haluaistko seurata vauvan painoa lisämaitoja purkaessa? Vauvavaaka vuokralle, vain noudettuna Porvoosta.

30€/ viikko 

 

Konsultaatiopuhelu kätilön kanssa

Kristalle-2

Onko sinulla kysyttävää imetykseen, vauvanhoitoon tai vaikka omaan toipumiseesi liittyen. Sovi soittoaika kätilön kanssa.

30€/ alkava 30 min

 

Toiminta-alue: Porvoo – Loviisa – Sipoo – Helsinki – Espoo -Vantaa – Kotka – Lahti + muu eteläinen Suomi sopimuksen mukaan

Maksutavat: käteinen tai lasku. Saatavilla myös lahjakortteja.

Vuokrauspalveluissa alv on 24%, kätilön (terveyspalveluissa) 0%.