Kätilöpalvelut

SYNNYTYSKESKUSTELU KÄTILÖN KANSSA

Synnytyksestä voi keskustella kätilön kanssa koska tahansa synnytyksen jälkeen, pian tai pitkänkin ajan kuluttua. Usein tarve keskustella edellistä synnytystä läpi tulee ajankohtaiseksi uuden odotuksen aikana. Kätilönä kuuntelen, tuen ja vastaan mahdollisesti synnytyksestä vaivaamaan jääneisiin kysymyksiin. Usein onkin mahdollista selventää tapahtumia kertomasi ja synnytyspapereidesi avulla ja näin esimerkiksi vähentää jännitystä tai synnytyspelkoa tulevaa synnytystä kohtaan.

Kotikäyntinä 2h 160€ (+ matkakulut)

Etänä 1h 55€ tai 2h 100€

Matkakulut 0,53€/km lisätään yli 10km/suunta ylittävältä matkalta.


PUHELINKESKUSTELU/VIDEOPUHELU KÄTILÖN KANSSA

Puhelinkeskustelu/videopuhelu kätilön kanssa on kiireetön keskusteluhetki esimerkiksi raskausaikaan, synnytykseen valmistautumiseen, imetykseen, vauvanhoitoon tai vaikka synnyttäneen toipumiseen liittyvien asioiden käsittelyyn. Voidaan toteuttaa esi. Skypen, Zoomin tai vaikka Whatsup -videopuhelun välityksellä. Laskutus tapahtuu jälkikäteen s-posti laskulla.

1h 55€

2h 100€


VAUVAVAA’AN VUOKRAUS

Kotiin vuokrattava vauvavaaka on kätevä vaihtoehto tilanteissa, joissa vauvan paino vaatii jatkuvaa tai lähes jatkuvaa seurantaa. Vauvavaaka on vuokrattavissa esimerkiksi silloin kun vauvan painonnousu huolettaa, tai kun tarkoituksena on vähitellen luopua lisämaidoista.

30€/ alkava viikko (sis. alv.)