Synnytysvalmennus

RYHMÄSYNNYTYSVALMENNUS LOISTE

Valmennusten palautteet on saanut jättää nimttömänä.

”Kattava infopaketti, joka ei tuntunut luennolta. Keskustelu oli avointa, jonka mahdollisti rento ja avoin tunnelma. Suosittelen lämpimästi! Plussaa kätilön jakamista omista kokemuksista sekä tarjoiluista.” Rosita, Porvoosta

”Kurssin sisältö vastasi hyvin omiin kysymyksiin ja ajatuksiin ja hyvät keskustelut toivat eri näkökulmia aiheisiin. Kurssin aiheet muuttivat positiivisesti omaa kuvaa synnytyksestä. Sain paljon hyviä vinkkejä tulevaa synnytystä varten ja osa ennakkoon ajatelluista asioista saikin aivan uuden ”suunnitelman.” 

”Kiitos mahtavasta lauantaista. Tuli paljon konkreettista tietoa ja olo oli rauhallinen ja luottavainen valmennuksen jälkeen. Tarjoilut 10+.” Joni, Porvoosta 

”Luonteva ja iloinen tunnelma. Kattavasti infoa, etenkin käytännön kokemuksia oli kiva kuulla että pystyi muodostamaan käsityksen mitä on edessä. Tarjoilut erinomaisia!” Kai, Porvoosta 


”Oli hauskaa ja todella opettavaista ja puoliso sai tietoa, jota ei mistään muualta tule. Ajatukset ja toiveet kirkastuivat, ja nyt tietää vähän mitä odottaa – pelko väheni. Kiitos paljon, toivoisi todella että jokainen synnyttäjä löytäisi tällaisen tiedon.” 

”Kiitos kattavasta valmennuksesta. Parasta oli kun jaoit omia kokemuksiasi, niistä sai konkreettista lisäinfoa. Oli myös todella hyvä että saatiin kokeilla itse akupisteitä, guashaa ja tens-laitetta. Tarjoilut oli myös erittäin hyvät ja kotona pidetty valmennus toimi hyvin, loi hyvän ilmapiirin.” Nina, Porvoosta

”Harjoitukset olivat mielestäni hyödyllisiä ja niiden avulla hahmotti paremmin mikä sopii parhaiten itselle ja millaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Oli myös kiva kun kaikki käsitteet käytiin läpi ja oli mahdollisuus kokeilla oikeilla tavaroilla. Esim.pallot, liina, kampa ja tens-laite. Uskon kurssin helpottavan myös puolisoani tulevaan koitokseen.” 

”Positiivisesti yllättynyt asioista joista puhuttiin, ja jota emme tienneet. Tilat olivat sopivat ja öljyjen haistelu ja Tensin kokeilu iso plussa. Aikaa oli juuri sopivasti niin, että paikat eivät ehtineet puutua istumiseen tai alkanut kyllästyttää. Krista olet todella asiasi osaava ja keskustelu oli avointa ja helppoa.”

”Oli hyvä saada tietää kuinka synnytys etenee ja mitä milloinkin tapahtuu. Nähdä että kurssi oli hyödyllinen tulevalle äidille ja saada keinoja joilla voin olla läsnä tilanteessa tukemassa.” 

”Iso kiitos päivästä, oli ihan mahtava tietopaketti ja kivasti toteutettu. Nyt rento ja odottava fiilis tulevaa synnytystä kohtaan, ei jännitä.” 

”Valmennus sopi erinomaisesti minun raskauttani ajatellen, hyvä että oli yhden päivän valmennus. Sain todella paljon irti sisällöstä (synnytyksen eri vaiheet, kivunlievityksistä, miten itse voi edistää että lapsi syntyisi turvallisesti jne.)”

”Kursen motsvarade mina förväntningar och framför allt känner jag mig nu lugnare för en förlossning! Jämfört med min första förlossning har jag nu mycket fler ”metoder” att ta mig till och försöka. Hur passiv jag var förra gången, nu känner jag nästan iver att pröva på allt igen!”

”Positiivisesti vahvisti omaa tuntemusta siitä mitä odotan synnytykseltä. Synnytysvaiheiden läpikäynti todella tärkeää, sillä miehellä ei ollut mitään hajua. Antoi hyvät eväät asioiden läpikäyntiin jatkossa, kun molemmilla samat ”lähtötiedot”. Tykkäsin harjoituksista todella paljon, koska konkretia on aina hyvästä. Oli kiva kokeilla myös TENSiä. Kiitos, oli kivaa, pieni ryhmä missä uskalsi kysyä tyhmiäkin juttuja.”


”Paljon kiinnostavaa faktatietoa ja nice to know infoa, jota aion itse hyödyntää tulevassa synnytyksessä. Harmittaa kovasti että en saanut puolisoa mukaan. Krista osasi ihanan tyhjentävästi vastata kysymyksiin ja aivan ihanat tarjoilut! Materiaalissa kivasti tietoa kivunlievityksien (lääkkeet) hyödyistä ja haitoista!”

”Valmennus antoi hyvät lähtökohdat synnytykseen ja sen eri vaiheisiin. Huomiot synnytyksen aikaiseen rentoutumiseen olivat hyviä ja vinkit monipuolisia. Kestoltaan sopiva valmennus.”

”Kiva ja rento tunnelma! Hyviä erityisvinkkejä, joita ei ole muualta kuullut. Ihanan pieni ryhmä, aikaa kaikkien kommenteille.”

“Mielenkiintoista ja tärkeää asiaa paljon. Käytiin läpi sellaisia asioita joita ei neuvolan kautta esim. tule esiin. Uskon että kurssista on myös paljon hyötyä puolisolle. Aion ainakin kokeilla avoimin mielin lääkkeettömiä vaihtoehtoja mm.Tensiä. Kiitos Krista selkeästä, informatiivisesta ja hauskasta valmennuksesta! <3”

YKSILÖLLINEN SYNNYTYSVALMENNUS HEHKU

”Kiitos! Meille jäi molemmille tosi hyvä (pystyvä ja voimaantunut) ja luottavainen fiilis, että ehkäpä tiedetäänkin jo melko lailla riittävästi ja ollaan valmiita koitokseen kun sen aika on. Sen suhteen olin epäröinyt viime aikoina, että miten meidän molempien pitäis vielä valmistautua. Mullekin tuli varmuutta, että puoliso on hyvin kartalla omasta roolistaan, ja se check list oli hyvä vinkki! Puoliso kuvaili, että sun kertoma ja kaikki keskustelu keskitti ja kohdisti ajatukset hyvin olennaiseen. Tuli myös mulle uusia juttuja ja vahvisti niitä mitä olin jo aiemmin miettinyt. Kiitos siis jo nyt! Tämä varmasti helpotti ja rauhoitti erityisesti mua odottamaan synnytystä!” Iida (Espoo)

”Kan varmt rekommendera Kristas förlossningsförberedande samtal. Vi fick gå igenom den förra förlossningen i lugn och ro och fick bra verktyg för att hantera följande förlossning. För mig och min partner var detta samtal väldigt givande och gav oss bra verktyg som vi tillämpade under förlossningen. Kan också rekommendera att hyra tens-apparat av Krista. Den var min livlina under värkarna och jag skulle inte ha klarat mig utan den!” Henrika (Borgå)

Krista on aivan ihana ja lämmin ihminen jonka kanssa on helppo jutella. Päädyttiin pitämään henkilökohtainen synnytysvalmennus Skypen välityksellä valitsevan Korona tilanteen takia. Ensisynnyttäjänä sain Kristalta arvokasta tietoa mm. synnytyksen eri vaiheista ja kivunlievityksistä. Sain myös materiaalin kirjallisena sähköpostiin, siihen minun on helppo palata jälkikäteen.

Synnytysvalmennus sujui etänä loistavasti ja voin lämpimästi suositella Kristan palveluita!” Sabina (Porvoo)