Kätilödoulapalvelut

RASKAUS- JA SYNNYTYSDOULAUS

Raskausaika on yleensä suurten mullistusten aikaa. Raskaus voi herättää monenlaisia fyysisiä tuntemuksia sekä tunteita laidasta laitaan. Luultavasti mielessä pyörii myös paljon kysymyksiä. Raskausajan lähestyessä loppua huomio alkaa usein kääntyä lähestyvään synnytykseen ja näin ollen myös pian käsillä olevaan yhteen elämän ikimuistoisimpaan hetkeen, eli oman vauvan syntymään!

Kätilödoula tarjoaa osaamistaan, eli tietoa ja tukea raskausaikaan sekä apuja synnytykseen valmistautumiseen. Kätilödoulan läsnäoloon ja tuttuun tukeen voi luottaa raskausaikana, synnytyksessä ja vielä sen jälkeenkin.

”Olen todella tyytyväinen päätökseeni palkata doula mukaan synnytykseen ja nimenomaan että se oli Krista. En tiedä miten olisin selvinnyt ilman doulaa synnytyksestä, Kristasta oli mielettömän iso apu ja tuki jo ennen synnytyksen alkua ja se jatkui myös synnytyksen ja sairaalasta kotiutumisen jälkeenkin.” Erika (Helsinki)


Tutustumistapaamisessa tavataan ja jutellaan tulevasta synnytyksestä ja synnytystoiveista. Samalla käydään yhdessä läpi kätilödoulaukseen liittyvä palvelupakettisopimus. Tutustumistapaaminen ei vielä velvoita mihinkään, vaan päätöstä saa miettiä rauhassa kotona.

Tutustumistapaaminen 50€, mikäli doulasopimus kuitenkin syntyy, hyvitetään tämä jo maksettu 50€ palvelupaketin hinnasta.

Alta löytyy eri kätilödoula -palvelupaketit, kysy rohkeasti myös juuri teidän tarpeisiinne räätälöityä pakettia!KÄTILÖDOULAPAKETTI AKVAMARIINI

Tämä raskausdoulaus-paketti sopii sinulle, joka kaipaat tietoa ja tukea raskausaikaan ja synnytykseen valmistautumiseen.

Akvamariini-kätilödoulapaketti sisältää:
 • 1x 3h tapaamisen synnytykseen yhdessä valmistautuen. Yksilöllistä synnytysvalmennusta, kirjallisen materiaalin, harjoituksia, keskustelua, kysymyksiin vastailua sekä apuja synnytystoivelistan laatimiseen (tällä hetkellä vain etämahdollisuus).
 • Mahdollisuuden yhteydenpitoon kaikissa kysymyksissä ennen synnytystä
 • 1x 1,5h lopputapaamisen synnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeen tuttu kätilödoula tulee kotikäynnille (tällä hetkellä vain etämahdollisuus). Käymme yhdessä synnytyksen jälkeisen keskustelun. Saatte apua esimerkiksi imetykseen, vauvan hoitoon tai omaan toipumiseen liittyen, sekä vastauksia kysymyksiinne tuoreen vastasyntyneen vanhempina.
  380€

”Krista toimi doulanani, ja oli siten korvaamaton apu ja tuki, odottaessani esikoistani ensin yksinodottajana ja myöhemmin hieman erilaisen perhekuvion ympäröimänä. Tämä ei kuitenkaan Kristaa hämmentänyt ja hän luovi raskauden ja erityisesti synnytyksen aikana ammattitaitoisesti antaen tukea ja apua aina kun sitä tarvittiin huomioiden jokaisen mukana olleen tarpeet ja roolin. Myös uusi puolisoni koki Kristan mukana olon erittäin hyödylliseksi synnytyksessä.” Pia (Kotka)


KÄTILÖDOULAUKSET TOISTAISEKSI TAUOLLA OMAN VANHEMPAINVAPAAN VUOKSI! VOIT KUITENKIN KYSYÄ MM. SYNNYTYSVALMENNUSTA, SYNNYTYSKESKUSTELUA JA TENS-VUOKRAUSTA

KÄTILÖDOULAPAKETTI KULTA

Tämä synnytysdoulaus-paketti sopii sinulle, joka kaipaat kätilödoulan tueksesi synnytykseen h-hetkellä, eli synnytyksen käynnistyessä tai sen jo ollessa käynnissä. Tämä sopii esimerkiksi lennosta täydennykseksi Akvamariini raskausdoulaus-pakettiin. Pakettiin ei kuulu ympärivuorokautista synnytyspäivystystä, mutta ison osan ajasta olen valmiina lähtemään tueksi synnytykseen lyhyelläkin varoajalla!

Kulta-kätilödoulapaketti sisältää:
 • Synnytyksen aikaisen jatkuvan tuen sairaalassa
 • Läsnäolon 1-2h vauvan syntymän jälkeen
 • Loppukeskustelun puhelimitse/videopuheluna synnytyksen jälkeen
  500€”Kristalta sai paljon apua ihan käytännön tasolla synnytyksen aikana. Jopa kätilöt kiittelivät doulaa jälkikäteen.”


KÄTILÖDOULAPAKETTI HELMI

Tämä synnytysdoulaus-paketti sopii sinulle, joka toivot kätilödoulan kokonaisvaltaista läsnäoloa sekä tukea synnytykseen ja vanhemmuuten valmistautumisessa, synnytyksessä ja sen jälkeen.


Helmi-kätilödoulapaketti sisältää:
 • 1x 3h tapaamisen synnytykseen yhdessä valmistautuen. Kirjallisen synnytysvalmennusmateriaalin, keskustelua, kysymyksiin vastailua, käytännön harjoituksia tai apuja synnytystoivelistan laatimiseen.
 • Yhteydenpidon kaikissa kysymyksissä ennen synnytystä
 • Elle TENS-laite lainaan synnytyksen aikaiseen kivunlievitykseen
 • Ympärivuorokautisen synnytyspäivystyksen alkaen rv 38, ja jatkuen synnytykseen saakka
 • Kätilödoulan tuen synnyttäjän kotona (synnytyksen ollessa käynnissä)
 • Synnytyksen aikaisen jatkuvan tuen sairaalassa
 • Varadoulan sopimuksen mukaan
 • Läsnäolon 1-2h vauvan syntymän jälkeen
 • Yhteydenpidon kaikissa kysymyksissa synnytyksen jälkeen, lopputapaamiseen saakka
 • 1 x 2h lopputapaamisen synnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeen tuttu kätilödoula tulee kotikäynnille (viimeistään 90 vrk:n kuluttua synnytyksestä). Käymme yhdessä synnytyksen jälkeisen keskustelun. Saatte apua esimerkiksi imetykseen, vauvan hoitoon tai omaan toipumiseen liittyen, sekä vastauksia kysymyksiinne tuoreen vastasyntyneen vanhempina.
 • Kuulumisten vaihdon puhelimitse 3-4kk synnytyksestä
  1350€


KÄTILÖDOULAPAKETTI TIMANTTI

Tämä synnytysdoulaus-paketti sopii sinulle, joka toivot kätilödoulan kokonaisvaltaista läsnäoloa ja tukea synnytykseen ja vanhemmuuten valmistautumisessa, synnytyksessä ja sen jälkeen.


Timantti-kätilödoulapaketti sisältää:
 • 2x 3h tapaamisen synnytykseen yhdessä valmistautuen eli yksilöllistä synnytysvalmennusta, kirjallisen materiaalin, käytännön harjoituksia, keskustelua, kysymyksiin vastailua sekä apuja synnytystoivelistan laatimiseen
 • Yhteydenpidon kaikissa kysymyksissä ennen synnytystä
 • Elle TENS-laite lainaan synnytyksen aikaiseen kivunlievitykseen
 • Ympärivuorokautisen synnytyspäivystyksen alkaen rv 38, ja jatkuen synnytykseen saakka
 • Kätilödoulan tuen kotona (synnytyksen ollessa käynnissä)
 • Synnytyksen aikaisen jatkuvan tuen sairaalassa
 • Varadoulan sopimuksen mukaan
 • Läsnäolon 1-2h vauvan syntymän jälkeen
 • Yhteydenpidon kaikissa kysymyksissa synnytyksen jälkeen, lopputapaamiseen saakka
 • 2x 2h lopputapaamisen synnytyksen jälkeen (tai halutessasi voit siirtää yhden synnytyksen jälkeisen tapaamisen (1x2h) ennen synnytystä tapahtuvaksi. Synnytyksen jälkeen tuttu kätilödoula tulee kotikäynnille (viimeistään 90 vrk:n kuluttua synnytyksestä). Käymme yhdessä synnytyksen jälkeisen keskustelun. Saatte apua esimerkiksi imetykseen, vauvan hoitoon tai omaan toipumiseen liittyen, sekä vastauksia kysymyksiinne tuoreen vastasyntyneen vanhempina.
 • Kuulumisten vaihdon puhelimitse 3-4kk synnytyksestä 1600€”Ponnistaessani pitkään Krista tsemppasi ihanasti, mistä oli suuri apu minulle. Krista teki oloni turvalliseksi ja miehenikin oli alun epäilyjen jälkeen tyytyväinen doulan apuun ja tukeen.” Krista (Porvoo)


KÄTILÖDOULAPAKETTI KULTAHIPPU

Tukea suunnnniteltuun/elektiviseen sektioon ja vanhemmuuteen valmistautumisessa. Vastauksia kysymyksiin sekä apuja toivelistan laatimiseen.

 • 1x 2h tapaamisen suunniteltuun sektioon yhdessä valmistautuen
 • Yhteydenpidon kaikissa kysymyksissä ennen synnytystä
 • Sektiosynnytyksen aikaisen jatkuvan tuen sairaalassa
 • Läsnäolo 2-3 h vauvan syntymän jälkeen
 • 1 x 2h lopputapaamisen sektiosynnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeen tuttu kätilödoula tulee kotikäynnille. Käymme yhdessä sektiosynnytyksen jälkeisen keskustelun. Saatte apua esimerkiksi imetykseen, vauvan hoitoon tai omaan toipumiseen liittyen, sekä vastauksia kysymyksiinne tuoreen vastasyntyneen vanhempina.
 • Kuulumisten vaihdon puhelimitse 3-4kk synnytyksestä
  800€

Matkakulut sisältyvät kaikkiin paketteihin, kaikkiin matkoihin 80km/suunta. Ylimenevältä osalta veloitetaan matkakulut 0.43€/km (lähtöpaikkana Porvoon keskusta).

Vanhoille doula-asiakkaille -10% alennus pakettihinnoista.

Lisätapaamiset doulapakettiin raskausaikana/synnytyksen jälkeen 190€ /2h (sis. matkakulut 80km/suunta).


”Krista on erittäin asiantunteva ja empaattinen, ihana ihminen ja todella omistautunut työlleen. Ensisynnyttäjänä koin, että sain oikeanlaista ohjausta, neuvoja ja tukea niin synnytyksessä, kuin ennen ja jälkeen sen. Ilman Kristan positiivista asennetta ja tsemppiä synnytys kokemus olisi varmasti ollut erilainen.” Anu (Sipoo)

Lue lisää asiakkaiden ajatuksia kätilödoulauksesta tästä!


UNIIKIT ISTUKKAPRINTIT

Upea tapa ikuistaa istukka – elämän puu! Yhdeksän kuukauden ajan istukka on toimittanut elintärkeää tehtävää äidin ja vauvan välillä. Istukkaprinttejä tilatessa voi esittää toiveita mm. värien suhteen. Palveluun sisältyy 3 kpl valmiita istukkaprinttejä. (Kyseinen palvelu saatavilla vain doula-asiakkaille).

59€ (sis. alv 24%)