Asiakkaiden kokemuksia

Synnytysdoulaus

”Krista on erittäin asiantunteva ja empaattinen, ihana ihminen ja todella omistautunut työlleen. Ensisynnyttäjänä koin, että sain oikeanlaista ohjausta, neuvoja ja tukea niin synnytyksessä, kuin ennen ja jälkeen sen. Ilman Kristan positiivista asennetta ja tsemppiä synnytys kokemus olisi varmasti ollut erilainen. Paras päätös oli ottaa doula mukaan synnytykseen ja olen niin iloinen että se oli juuri Krista. Meillä on pelkkää hyvää sanottavaa näistä palveluista, suosittelen lämpimästi!”  –Anu (Sipoo)

”Päätös ottaa doula toisen lapseni synnytyksen tueksi oli ehdottoman oikea. Olen kiitollinen siitä, että sain doulakseni juuri Kristan, jonka vankasta asiantuntemuksesta, rauhallisesta ja empaattisesta luonteesta vakuutuin heti ensitapaamisella. Krista on hyvin huolehtivainen ja omistautuva työlleen. Sain loistavaa ohjausta sekä hyviä neuvoja niin ennen kuin jälkeen synnytyksen. Kristan läsnäolo ja henkinen tuki ja turva synnytyksen aikana oli ehdottomasti paikallaan. Olen myös kiitollinen TENS-laitteen lainasta, minkä turvin selvisin kotona, taksimatkan ajan sekä itse synnytyksen ilman lääkkeitä. Voin suositella Kristaa erittäin lämpimästi kaikille, jotka harkitsevat doulapalveluita.” –Kati (Espoo)

”Krista joutui meille hauskasti vahingossa ja tapasimme doulausmerkeissä Naistenklinikalla vasta supistusten jo käynnistyttyä. Ensimmäinen vaikutelma siinä jännittävän uuden tilanteen keskellä oli lämminhenkinen, sydämellinen ja rauhallinen nainen, joka heittäytyi tilanteeseen täysin ammattimaisesti. Luottamus heräsi heti ja Krista toi turvallisuutta epävarmaan ja uuteen tilanteeseen. Kristassa tykkäsin henkilökohtaisesti eniten siitä, että hänellä oli pilke silmäkulmassa ja hänen kanssaan sai heittää läppää, kiroilla ja itkeä ja hän otti kaiken vastaan lempeästi ja kylmän rauhallisesti. Supistus- ja latenssivaihe meni yhdessä nauraen, nukkuen, somettaen ja myötäeläen ja jopa eväitä jakaen. Krista lähetti mieheni välillä kotiin nukkumaan ja valvoi kanssani.
Synnytyksessä kätilö-doulan ja kätilön yhteistyö teki tämän ensisynnyttäjän olosta luottavaisen ja Kristasta oli valtava apu ponnistusvaiheessa. Välittömästi synnytyksen jälkeen Krista myös ohjeisti hyvin konkreettisesti alkuimetyksessä ja oli tukena.
Kotikäynnillä viikon kuluttua, parin pitkän tukipuhelun jälkeen, kävimme läpi synnytystä ja imetystä ja uskon aidosti, että Krista on syy siihen, että meillä lähti imetys, alkuvaikeuksista huolimatta, niin hyvin käyntiin. Synnytyksestä ja kaikesta jäi superhyvä fiilis! Suosittelen lämpimästi doulaa ja aivan ehdottomasti Kristaa! <3″ –
Johanna (Helsinki)

”Olen todella tyytyväinen päätökseeni palkata doula mukaan synnytykseen ja nimenomaan että se oli Krista. En tiedä miten olisin selvinnyt ilman doulaa synnytyksestä, Kristasta oli mielettömän iso apu ja tuki jo ennen synnytyksen alkua ja se jatkui myös synnytyksen ja sairaalasta kotiutumisen jälkeenkin. Tuntui turvalliselta kun Kristalla kuitenkin kätilö taustaa ja ollut monissa synnytyksissä mukana. Ei tullut missään kohtaa semmoinen olo että olisi yksin ja Krista myös osasi pyytää/kysyä semmoisia asioita synnytykätilöltä, joita en olisi itse tajunnut/osannut pyytää/kysyä.
Kristalla on todella mahtava aura ja jotenkin tuntuu että hänelle pystyi puhumaan samantien kaikesta luonnollisesti, vaikka en häntä entuudestaan tuntenut ja hänellä myös todella rauhoittava vaikutus ainakin minuun. Suosittelen lämpimästi Doulaa ja nimenomaan Kristaa mukaan synnytykseen.” –Erika (Helsinki)

”Halusin toisen lapsemme synnytykseen mukaan doulan, koska ensimmäinen päätyi sektioon asentovirheen ja muiden kommellusten vuoksi. Minusta tuntui, että tarvitsen henkistä ja asiantuntevaa tukea, jotta synnytys sujuisi edellistä jouhevammin. Krista osasi vastata, jos jokin asia mietitytti ennen synnytystä, sairaalassa ja synnytyksen jälkeen. Käytin Tens-laitetta, jonka sain doulalta käyttööni ja siitä oli apua supistusten kanssa pitkään. Kristalta sai paljon apua ihan käytännön tasolla synnytyksen aikana. Jopa kätilöt kiittelivät doulaa jälkikäteen. Toteutimme toiveestani spinning babies -asentoja Kristan kanssa ja esim. kun puntaroin vaihtoehtojani kivunlievityksen suhteen, oli arvokasta saada ns. ”kätilömäinen” arvio tilanteesta doulalta. Ponnistaessani pitkään Krista tsemppasi ihanasti, mistä oli suuri apu minulle. Krista teki oloni turvalliseksi ja miehenikin oli alun epäilyjen jälkeen tyytyväinen doulan apuun ja tukeen. ” –Krista (Porvoo)

”Krista oli mukana toisen lapsemme synnytyksessä ja hänen empaattisuutensa, tukensa ja ammattitaitonsa olivat synnytyksen aikana tarpeen. Krista oli suurelta osin vaikuttamassa siihen, että synnytyksestä jäi positiivinen olo. Hän oli oikeasti läsnä tilanteessa ja kunnioitti synnyttäjän toiveita ja valintoja. Synnytyksen jälkeisillä kotikäynneillä käytiin läpi mm. synnytystä, fiiliksiä, imetystä ja kantoliinan käyttöä. Myös mieheni oli tyytyväinen päätökseemme ottaa doula. Suosittelen lämpimästi Kristaa kaikille, jotka harkitsevat doulaa mukaan synnytykseen.” –Minna (Lahti)

”Krista toimi doulanani, ja oli siten korvaamaton apu ja tuki, odottaessani esikoistani ensin yksinodottajana ja myöhemmin hieman erilaisen perhekuvion ympäröimänä. Tämä ei kuitenkaan Kristaa hämmentänyt ja hän luovi raskauden ja erityisesti synnytyksen aikana ammattitaitoisesti antaen tukea ja apua aina kun sitä tarvittiin huomioiden jokaisen mukana olleen tarpeet ja roolin. Myös uusi puolisoni koki Kristan mukana olon erittäin hyödylliseksi synnytyksessä.

Eniten kuitenkin olen kiitollinen Kristalle siitä, että huolimatta alun vaikeuksista sain hänen avullaan imetyksen sujumaan ja niin nyt 10 viikkoa vanha poikavauva nauttii edelleen 100% äidinmaitoa

Kristan kanssa saimme sovittua minulle soveltuvan doulapaketin helposti ja juuri minun tarpeitani ajatellen. Jos (tai toivottavasti kun) tulen uudestaan raskaaksi, haluan juuri Kristan doulakseni uudelleen.” –Pia (Kotka)

”Meillä ei ollut ensimmäisen lapsemme synnytyksessä doulaa. Kaikki meni pääasiassa hyvin, mutta isänä tunsin oloni hieman ulkopuoliseksi kätilöiden kanssa. Emme myöskään saaneet tarpeeksi tukea imetykseen, joka ei lopulta sitten onnistunut ensimmäisen lapsemme osalta. Tämä oli yksi syy, miksi toisen lapsemme kohdalla halusimme doulan tukea. Lisäksi toiveenamme oli häivyttää sairaalatunnelma ja suorituskeskeisyys synnytyksestä, ja tehdä siitä kaikille lämmin ja levollinen kokemus. On kuitenkin kyseessä maailman suurin ihme.

Krista oli meille korvaamaton apu synnytykseen valmistautumisessa ja suunnittelussa. Koska olin myös itse tutustunut hyvin Kristaan ennen synnytystä, niin osasimme toimia hyvin tiiminä synnytyksen aikana. Tunnelma synnytyksessä oli koko ajan lämmin ja levollinen ja kaikki meni todella hyvin. Kaikki epäselvyys ja epätietoisuus olivat poissa. Tiesin myös itse koko ajan mitä synnytyksessä on tapahtumassa ja mitä minun kannattaa tehdä puolisoni avuksi. Lapsemme syntyi lopulta ammeeseen. Olimme keskustelleet vesisynnytyksen mahdollisuudesta, mutta sitä tuskin olisi tapahtunut ilman doulaa. Vesisynnytytys oli lempeä tapa saattaa pieni maailmaan ja myös uskomaton kokemus.

Krista on loistava doula, hän on erinomainen synnytysvalmennuksessa ja imetysneuvonnassa. Toisen lapsemme kohdalla myöskään imetyksessä ei ole ollut ongelmia, mikä on suurilta osin Kristan ansiota. Lisäksi Krista ymmärtää myös hyvin minkälaista tukea isä tarvitsee. Se on tärkeää, jotta myös isän synnytyskokemuksesta tulee mahdollisimman merkityksellinen.” –Kai (Helsinki)

”Saimme onnistuneen synnytyskokemuksen Kristan avulla. Kristan informatiiviset kotikäynnit toivat varmuutta synnytykseen valmistautumiseen eri tasolla, mitä julkisen puolen tarjoamat valmennukset antavat. Vaikka synnytykseni oli nopea, ehtivät kätilöt sairaalassa vaihtua tiuhaan – koska luotin Kristan ammattitaitoon henkilökunnan vaihtuvuus ei juurikaan häirinnyt. Krista toi synnytystilanteeseen varmuutta ja vetoapua myös puolisolle. Koin, että sain synnytykseen hänen avullaan parhaan mahdollisen tiimin. Synnytyspelkoisena synnyttäjänä olen hyvin tyytyväinen doulavalintaamme, ja jos tarvitsisimme doulaa uudestaan, valitsisimme hänet doulaksemme uudestaan.” –Eija (Helsinki)

”Krista toimi meillä synnytyksessä varadoulana ja hyppäsi upeasti doulan paikalle, kun varsinainen doulamme sairastui kesken synnytyksen. Tiimityö äidin, isän ja Kristan välillä toimi erinomaisesti synnytyksen kriittisimpien vaiheiden aikana, vaikka emme entuudestaan tunteneetkaan. Pidimme erityisesti Kristan empaattisesta ja asiantuntevasta otteesta. Krista on ollut arvokas apu myös synnytyksen jälkeen mm. imetyskonsultoinnissa ja hän on vastaillut aktiivisesti muihinkin kysymyksiimme.” –Lauri (Helsinki)

Meillä oli ilo saada toisen lapsemme synnytykseen mukaan ihanan empaattinen ja superpätevä kätilödoula Krista. Synnytys ei olisi voinut paremmin sujua, kaikki meni suunnitelmien mukaan ja Krista huolehti koko synnytyksen ajan, että toiveeni ja ajatukseni tulevat kuulluksi. Kätilödoulan mukanaolo loi turvallisen ilmapiirin synnytykseen sairaalan kätilöiden ollessa kiireisiä. Oli ihanaa, että Krista oli paikalla vain minua varten! Luotettavilla ja kannustavilla tukijoukoilla on lapsen syntymässä valtavan iso merkitys! Minulle arvokasta oli myös Kristalta saamani tsemppaus ja ohjaus imetyksen käynnistämisessä. Tuntui mukavalta, että Krista piti meihin yhteyttä vielä varsinaisen doulauksen päätyttyä, kuulumisia kysellen ja imetyskysymyksiin vastaillen. Jäi sellainen tunne, että Krista on työstään ja meistä doula-asiakkaista aidosti kiinnostunut. Lämmin kiitos kaikesta! 🙂 –Peppiina (Helsinki)

”Krista oli arvokas apu synnytyksessä sekä minulle että puolisolleni. Myös loppuraskauden ajan pystyimme olemaan rauhallisin mielin, koska tiesimme että mukaan synnytykseen oli tulossa fyysiseksi ja henkiseksi tueksi tuttu ja empaattinen ihminen, joka tiesi toiveemme. Synnytyksessä tuntui tärkeältä, että Krista oli pelkästään meitä varten salissa, emmekä jääneet puolisoni kanssa missään vaiheessa kaksin. Tunnelma oli kivuista huolimatta koko ajan lämmin ja rauhallinen Naistenklinikan ihanassa ammehuoneessa. Krista auttoi myös ensi-imetyksessä ja rauhoitti läsnäolollaan meitä molempia ensihetkien tunnemyllerryksessä. Synnytyksen jälkeen kotikäynnillä tuntui kuin vanha ystävä olisi tullut kylään.”  –Kati (Helsinki)

”Me päätettiin ottaa doula mukaan synnytykseen vain muutama kuukausi ennen laskettua aikaa. Mun mies oli vähän huolissaan siitä, että doula ottaisi hänen paikansa, mutta pitkän harkinnan jälkeen (ja koska hän tiesi miten tärkeä tämä synnytys oli minulle) hän suostui siihen. Kysyin aktiivinen synnytys ry facebook ryhmästä suosituksia kätilöistä ja pari suositteli Kristaa. Tämä oli mun toka synnytys, ensimmäisestä jäi huono maku suuhuun kätilöistä ja minulla on muutenkin lievä sairaalakammo ja inhoan olla sairaalan tiloissa kokonaan, niin halusin lisää henkistä turvaa minulle. Mä halusin nimenomaan doulan joka on myös kätilö, se toi mulle tietynlaista turvaa, että kun synnytys käynnistyy, voidaan hänen kanssa olla mahdollisimman pitkään kotona ennen sairaalan lähtöä. Tosin kävi niin, että synnytys käynnistettiin ja muutenkin kaikki synnytys toiveet lensi ulos ikkunasta, mutta Krista oli meille todella hyvä apu ja osasi niin hyvin olla tukena. Ei tullut yhtään minun ja miehen väliin, vaan nimenomaan ohjasi miten miehen pienet eleet voivat auttaa nostamaan mun omaa oksitosiinia. Hän toi ihanan turvallisuuden tunteen ja oli tosi helppo kommunikoida mun huolet. Ollaan molemmat niin kiitollisia ja arvostamme kovasti kaikkea mitä Krista on tehnyt. Ehdottomasti pyydän Kristaa uudestaan doulaksi kun saan kolmannen lapseni.” –Karuna (Helsinki)

”Toista lastamme odottaessa puolisoni kertoi haluavansa doulan mukaan synnytykseen. Ensimmäiset ajatukset olivat luokkaa: ”Mitä ihmettä, enkö minä nyt riitäkkään tueksi?” Ja: ”Hoitaako se doula nyt koko minun osuuden?” Ensimmäisen lapsen synnytyskokemus ei ollut kovin miellyttävä. Tämä aiheutti jännitystä tulevaa kohtaan. Puoliso kertoi miten synnyttäjän mieliala vaikuttaisi synnytyksen sujumiseen todella paljon. Kaikki tuki olisi siis tarpeen. Perehdyin jonkinverran puolison toivomaan, luonnonmukaiseen synnytykseen. Se auttoi ymmärtämään halua saada Doula mukaan synnytykseen. Kristan tapaamisen jälkeen huomasin, että puolisoni rauhoittui saadessaan tietoa ja tukea. Se sai minunkin oloni tyynemmäksi ennen h-hetkeä. Hän tuli siis synnytykseen auttamaan meitä, eikä korvaamaan ketään. Jälkeenpäin ajatellen en kadu yhtään, että Krista oli mukanamme synnytyksessä. Rauhallisesti hän ohjasi ja tuki meitä, kuunteli sekä ymmärsi. Huomio ja oli läsnä. Ei siellä suuremmin ahdistanut tai jännittänyt. Asetetut toiveet mahdollisimman luonnonmukaisesta synnytyksestä toteutuivat. Synnytys oli mielestäni seesteinen kokemus, ja siitä jäi kaikinpuolin hyvät muistot. Miehenä suosittelen!” -Juha (Mäntsälä)

Doulatjänst

”Vi valde Krista som doula under vår första förlossning. Det kändes tryggt att ha Krista med då hon har så mycket erfarenhet från sitt tidigare jobb som barnmorska (guld värt att ha med någon som vet hur det fungerar på sjukhus, då kommikationen inte alltid är super från deras sida). Hon var inte bara ett bra stöd för mig utan också för min man under förlossningen. Det kändes som att hon också visste exakt vad vi behövde under olika skeden och hennes kämppe-attityd hjälpte mig att orka då det kändes tungt. Rekommenderar henne varmt!”  –Catarina (Lovisa)

Doulaservice

”There are several reasons why I would recommend Krista for future parents. First of all, she takes the time: the time to meet you during the last weeks, the time to know you, understand what you might need, and explain also what will/might happen: she is a doula and also a midwife. Second, you have no idea how important it is to have someone with her expertise until you are there. The comfort, advice, even the company. And it’s great to have someone to call even before going to the hospital. Finally, and most important, Krista has many suggestions and solutions to try to make the mum as comfortable as possible, to take care of her: the hospital staff has limited time, Krista is there from beginning until the end. And as a bonus, in my personal case, to have someone who could speak Swedish or Finnish ”on my behalf” during some of the most stressful moments was just great. I strongly recommend to any parents-to-be to, at least, have one meeting with her and learn what she can do for you during such an important time.”  –Stefan (Loviisa)

Imetysohjaus

”Sain Kristalta apua vähän isomman vauvan imetysongelmiin. Hän todella kuunteli ja ehdotti juuri meille sopivia ratkaisuja. Kristalla on laaja tietätämys imetysasioista ja myös tosi hyvä asenne – kannustava mutta ei vähääkään painostava tai tuputtava. Jäi harmittamaan vain etten ottanut aikasemmin yhteyttä kun ajattelin, ettei imetysohjaa voi auttaa kun kerran vauvan jänteet ja imuote oli tarkistettu…” –Meeri (Helsinki)

”Kristan imetysohjauskäynti oli positiivinen käännekohta hankalasti alkaneella imetystaipaleella. Kiireellinen sektio, vauvasta erossa olo ja vauvan munuaisongelma lisämaitoineen hankaloittivat imetyksen käynnistymistä, mutta en halunnut luovuttaa.
Olen onnellinen että otin Kristaan yhteyttä. Hänestä huokui heti kättelyssä aito halu auttaa juuri minua ja vauvaani. Empaattinen, ammattimainen ja rauhallinen ohjaus, keskustelu ja tukeminen olivat juuri sitä mitä tarvitsimme. Sain apua myös muihin mieltäni askarruttaneisiin asioihin ja enemmänkin. Kiitos tuhannesti avustasi!”
-Mette (Porvoo)

Synnytysvalmennus (yksityinen)

”KIITOS!❤ Meille jäi molemmille tosi hyvä (pystyvä ja voimaantunut) ja luottavainen fiilis, että ehkäpä tiedetäänkin jo melko lailla riittävästi ja ollaan valmiita koitokseen kun sen aika on. Sen suhteen olin epäröinyt viime aikoina, että miten meidän molempien pitäis vielä valmistautua. Mullekin tuli varmuutta, että puoliso on hyvin kartalla omasta roolistaan, ja se check list oli hyvä vinkki! Puoliso kuvaili, että sun kertoma ja kaikki keskustelu keskitti ja kohdisti ajatukset hyvin olennaiseen. Tuli myös mulle uusia juttuja ja vahvisti niitä mitä olin jo aiemmin miettinyt. Kiitos siis jo nyt! Tämä varmasti helpotti ja rauhoitti erityisesti mua odottamaan synnytystä!” –Iida (Espoo)

Synnytysvalmennus (pienryhmä)

Odottajien palautetta ryhmävalmennuksesta:

”Iso kiitos päivästä, oli ihan mahtava tietopaketti ja kivasti toteutettu.”

”Nyt rento ja odottava fiilis tulevaa synnytystä kohtaan, ei jännitä.” 

”Kurssin sisältö vastasi hyvin omiin kysymyksiin ja ajatuksiin ja hyvät keskustelut toivat eri näkökulmia aiheisiin. Kurssin aiheet muuttivat positiivisesti omaa kuvaa synnytyksestä. Sain paljon hyviä vinkkejä tulevaa synnytystä varten ja osa ennakkoon ajatelluista asioista saikin aivan uuden ”suunnitelman.” 

”Ajatukset ja toiveet kirkastuivat, ja nyt tietää vähän mitä odottaa – pelko väheni.” 

”Harjoitukset olivat mielestäni hyödyllisiä ja niiden avulla hahmotti paremmin mikä sopii parhaiten itselle ja millaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Oli myös kiva kun kaikki käsitteet käytiin läpi ja oli mahdollisuus kokeilla oikeilla tavaroilla. Esim.pallot, liina, kampa ja tens-laite.”

”Uskon kurssin helpottavan myös puolisoani tulevaan koitokseen.” 

”Puoliso sai tietoa, jota ei mistään muualta tule.”

”Kiitos paljon, toivoisi todella että jokainen synnyttäjä löytäisi tällaisen tiedon.” 

Puolisoiden/ tukihenkilöiden palautetta ryhmävalmennuksesta:

”Tykkäsin itse synnytyksen/ imetyksen teoriapaketeista, tuli paljon uutta ja hyödyllistä tietoa.” 

”Oli hyvä saada tietää kuinka synnytys etenee ja mitä milloinkin tapahtuu. Nähdä että kurssi oli hyödyllinen tulevalle äidille ja saada keinoja joilla voin olla läsnä tilanteessa tukemassa.” 

”Oli hauskaa ja todella opettavaista!” 

TENS- laite kokemukset

Kolmen Sydämen Kätilön keräämien asiakaspalautteiden mukaan, 100% suosittelisi laitetta myös muille synnyttäjille. Laitteesta koettiin olevan apua keskimäärin 8,5, asteikolla 1-10. (1=hyvin vähäinen apu, 10=todella suuri apu).

”Loistava laite! Auttoi hyvin avautumisvaiheen kipuihin. En käyttänyt/ tarvinnut muuta kivunlievitystä synnytyksessäni kuin TENS-laitteen ja ilokaasun.”  Miisa (Porvoo)

” Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan TENS-laitetta, etenkin jos supistukset tuntuvat myös selän ja/tai reisien alueella. Pärjäsin laitteen kanssa hyvin kotona melkein pari vuorokautta, kun avautuminen kesti, vaikka kyse oli toisesta lapsesta. Tuntui, että laite auttoi paremmin kuin suihku. Selkeästi sain apua ehkä noin viiteen senttiin, sitten synnytys alkoi edetä niin vauhdilla ja tuli kiire sairaalaan, että en osaa sanoa, kuinka paljon laitteesta oli loppuvaiheessa hyötyä, ehkä se terävintä kärkeä kivulta kuitenkin vei. Käytin laitetta kuitenkin synnytyksen loppuun saakka, ei sitä uskaltanut/ehtinyt enää sammuttaa missään vaiheessa :). ”  Anne-Marie (Sipoo)

”Tens-laite oli mun mielestä hyvä, boost toiminnosta en pitäny mut se burst rentoutti kivasti. Synnytys mentiin ensin tensin avulla 4 cm asti, suihkulla ja ilokaasulla loppuun. Kaikki meni onneks hyvin ja nopeesti”  Meeri (Espoo)

”Jag hade jätte stor hjälp av TENS- maskinen i början av förlossningen, hade inte klarat mig utan den i öppningsskedet! Den gjorde också bilresan till sjukhuset mycket lättare och behagligare! Rekommenderar varmt!” Victoria (Borgå)

”Käytin TENS-laitetta ensimmäiset 5 tuntia kipeiden supistusten alkamisesta ja siitä oli suuri apu. Käytin myös autossa kun sairaalaan oli tunnin matka. Sairaalassa pääsin nopeasti ammeeseen ja luovuin laitteen käytöstä.” Jenny (Porvoo)

Synnytys jouduttiin käynnistämään, ja kalvojen puhkaisun jalkeen Tens- laitteesta oli apua supistusten alkaessa. Avautumisvaihe oli kuitenkin pitkä (lähes 12 tuntia), joten supistusten kovetessa jouduin turvutumaan epiduraaliin.” Henna (Porvoo)

”Hyvä apu avautumisvaiheessa, auttaa rentoutumaan ja saa ajatukset hetkeksi kohdistettua muualle kuin kipuun.” Carolina (Pernaja)

”Ihan ehdoton kivunlievityskeino, oli myös esikoisen synnytyksessä. Tämän avulla pystyin olemaan pidempään kotona, ja tunsin olevani (täysin) kontrollissa etenevän synnytyksen kanssa. Loistava laite!” Senni (Porvoo)

”Laite rentoutti ja auttoi keskittymään supistuksiin. Huippu laite! Pääosassa lähes lääkkeettömässä synnytyksessä.” Mari (Porvoo)

 

Kolmen Sydämen Kätilö mediassa

21.3.2019 Nya Östis:

”Doulan ger stöd och handledning för blivande föräldrar”

25.11.2017 Helsingin Sanomat:

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005463735.html

30.10.2017 Hilla Stenlundin blogissa haastattelu:

https://www.hillastenlund.com/2017/10/kolmen-sydamen-katilo/

4.2.2017 Uusimaa:

http://www.uusimaa.fi/artikkeli/482370-katilo-doulan-sydan-sykkii-lapsille-porvoon-synnytysosasto-loppui-krista-perusti

2.2.2017 Östnyland:

https://www.ostnyland.fi/artikel/ostnyland-far-egen-doula/

SAMSUNG CSC