Asiakaskokemuksia

Kätilön synnytysdoulaus

”Krista on erittäin asiantunteva ja empaattinen, ihana ihminen ja todella omistautunut työlleen. Ensisynnyttäjänä koin, että sain oikeanlaista ohjausta, neuvoja ja tukea niin synnytyksessä, kuin ennen ja jälkeen sen. Ilman Kristan positiivista asennetta ja tsemppiä synnytys kokemus olisi varmasti ollut erilainen. Paras päätös oli ottaa doula mukaan synnytykseen ja olen niin iloinen että se oli juuri Krista. Meillä on pelkkää hyvää sanottavaa näistä palveluista, suosittelen lämpimästi!”  Anu, ensimmäinen lapsi (Sipoo)

”Päätös ottaa doula toisen lapseni synnytyksen tueksi oli ehdottoman oikea. Olen kiitollinen siitä, että sain doulakseni juuri Kristan, jonka vankasta asiantuntemuksesta, rauhallisesta ja empaattisesta luonteesta vakuutuin heti ensitapaamisella. Krista on hyvin huolehtivainen ja omistautuva työlleen. Sain loistavaa ohjausta sekä hyviä neuvoja niin ennen kuin jälkeen synnytyksen. Kristan läsnäolo ja henkinen tuki ja turva synnytyksen aikana oli ehdottomasti paikallaan. Olen myös kiitollinen TENS-laitteen lainasta, minkä turvin selvisin kotona, taksimatkan ajan sekä itse synnytyksen ilman lääkkeitä. Voin suositella Kristaa erittäin lämpimästi kaikille, jotka harkitsevat doulapalveluita.” Kati, toinen lapsi (Espoo)

”Krista joutui meille hauskasti vahingossa ja tapasimme doulausmerkeissä Naistenklinikalla vasta supistusten jo käynnistyttyä. Ensimmäinen vaikutelma siinä jännittävän uuden tilanteen keskellä oli lämminhenkinen, sydämellinen ja rauhallinen nainen, joka heittäytyi tilanteeseen täysin ammattimaisesti. Luottamus heräsi heti ja Krista toi turvallisuutta epävarmaan ja uuteen tilanteeseen. Kristassa tykkäsin henkilökohtaisesti eniten siitä, että hänellä oli pilke silmäkulmassa ja hänen kanssaan sai heittää läppää, kiroilla ja itkeä ja hän otti kaiken vastaan lempeästi ja kylmän rauhallisesti. Supistus- ja latenssivaihe meni yhdessä nauraen, nukkuen, somettaen ja myötäeläen ja jopa eväitä jakaen. Krista lähetti mieheni välillä kotiin nukkumaan ja valvoi kanssani.
Synnytyksessä kätilö-doulan ja kätilön yhteistyö teki tämän ensisynnyttäjän olosta luottavaisen ja Kristasta oli valtava apu ponnistusvaiheessa. Välittömästi synnytyksen jälkeen Krista myös ohjeisti hyvin konkreettisesti alkuimetyksessä ja oli tukena.
Kotikäynnillä viikon kuluttua, parin pitkän tukipuhelun jälkeen, kävimme läpi synnytystä ja imetystä ja uskon aidosti, että Krista on syy siihen, että meillä lähti imetys, alkuvaikeuksista huolimatta, niin hyvin käyntiin. Synnytyksestä ja kaikesta jäi superhyvä fiilis! Suosittelen lämpimästi doulaa ja aivan ehdottomasti Kristaa! <3″ 
Johanna, ensimmäinen lapsi (Helsinki)

”Olen todella tyytyväinen päätökseeni palkata doula mukaan synnytykseen ja nimenomaan että se oli Krista. En tiedä miten olisin selvinnyt ilman doulaa synnytyksestä, Kristasta oli mielettömän iso apu ja tuki jo ennen synnytyksen alkua ja se jatkui myös synnytyksen ja sairaalasta kotiutumisen jälkeenkin. Tuntui turvalliselta kun Kristalla kuitenkin kätilö taustaa ja ollut monissa synnytyksissä mukana. Ei tullut missään kohtaa semmoinen olo että olisi yksin ja Krista myös osasi pyytää/kysyä semmoisia asioita synnytykätilöltä, joita en olisi itse tajunnut/osannut pyytää/kysyä.
Kristalla on todella mahtava aura ja jotenkin tuntuu että hänelle pystyi puhumaan samantien kaikesta luonnollisesti, vaikka en häntä entuudestaan tuntenut ja hänellä myös todella rauhoittava vaikutus ainakin minuun. Suosittelen lämpimästi Doulaa ja nimenomaan Kristaa mukaan synnytykseen.” Erika, ensimmäinen lapsi (Helsinki)

Yksityinen synnytysvalmennus

”KIITOS!❤ Meille jäi molemmille tosi hyvä (pystyvä ja voimaantunut) ja luottavainen fiilis, että ehkäpä tiedetäänkin jo melko lailla riittävästi ja ollaan valmiita koitokseen kun sen aika on. Sen suhteen olin epäröinyt viime aikoina, että miten meidän molempien pitäis vielä valmistautua. Mullekin tuli varmuutta, että puoliso on hyvin kartalla omasta roolistaan, ja se check list oli hyvä vinkki! Puoliso kuvaili, että sun kertoma ja kaikki keskustelu keskitti ja kohdisti ajatukset hyvin olennaiseen. Tuli myös mulle uusia juttuja ja vahvisti niitä mitä olin jo aiemmin miettinyt. Kiitos siis jo nyt! Tämä varmasti helpotti ja rauhoitti erityisesti mua odottamaan synnytystä!” Iida, ensimmäinen lapsi (Espoo)

Doulatjänst

”Vi valde Krista som doula under vår första förlossning. Det kändes tryggt att ha Krista med då hon har så mycket erfarenhet från sitt tidigare jobb som barnmorska (guld värt att ha med någon som vet hur det fungerar på sjukhus, då kommikationen inte alltid är super från deras sida). Hon var inte bara ett bra stöd för mig utan också för min man under förlossningen. Det kändes som att hon också visste exakt vad vi behövde under olika skeden och hennes kämppe-attityd hjälpte mig att orka då det kändes tungt. Rekommenderar henne varmt!”  Catarina, första barnet (Lovisa)

Doulaservice

”There are several reasons why I would recommend Krista for future parents. First of all, she takes the time: the time to meet you during the last weeks, the time to know you, understand what you might need, and explain also what will/might happen: she is a doula and also a midwife. Second, you have no idea how important it is to have someone with her expertise until you are there. The comfort, advice, even the company. And it’s great to have someone to call even before going to the hospital. Finally, and most important, Krista has many suggestions and solutions to try to make the mum as comfortable as possible, to take care of her: the hospital staff has limited time, Krista is there from beginning until the end.”

”And as a bonus, in my personal case, to have someone who could speak Swedish or Finnish ”on my behalf” during some of the most stressful moments was just great. I strongly recommend to any parents-to-be to, at least, have one meeting with her and learn what she can do for you during such an important time.”  Stefan, first child (Loviisa)

Synnytysvalmennus (pienryhmä)

”Iso kiitos päivästä, oli ihan mahtava tietopaketti ja kivasti toteutettu.” (odottaja, lokakuu 2017)

”Nyt rento ja odottava fiilis tulevaa synnytystä kohtaan, ei jännitä.” (odottaja, helmikuu 2017)

”Kurssin sisältö vastasi hyvin omiin kysymyksiin ja ajatuksiin ja hyvät keskustelut toivat eri näkökulmia aiheisiin. Kurssin aiheet muuttivat positiivisesti omaa kuvaa synnytyksestä. Sain paljon hyviä vinkkejä tulevaa synnytystä varten ja osa ennakkoon ajatelluista asioista saikin aivan uuden ”suunnitelman.” (odottaja, lokakuu 2017)

 

”Ajatukset ja toiveet kirkastuivat, ja nyt tietää vähän mitä odottaa – pelko väheni.” (odottaja, syyskuu 2017)

”Harjoitukset olivat mielestäni hyödyllisiä ja niiden avulla hahmotti paremmin mikä sopii parhaiten itselle ja millaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Oli myös kiva kun kaikki käsitteet käytiin läpi ja oli mahdollisuus kokeilla oikeilla tavaroilla. Esim.pallot, liina, kampa ja tens-laite.” (odottaja, lokakuu 2017)

”Uskon kurssin helpottavan myös puolisoani tulevaan koitokseen.” (odottaja, helmikuu 2017)

”Puoliso sai tietoa, jota ei mistään muualta tule.” (odottaja, syyskuu 2017)

”Kiitos paljon, toivoisi todella että jokainen synnyttäjä löytäisi tällaisen tiedon.” (odottaja, syyskuu 2017)

Puolisoiden/ tukihenkilöiden palautetta ryhmävalmennuksesta:

”Tykkäsin itse synnytyksen/ imetyksen teoriapaketeista, tuli paljon uutta ja hyödyllistä tietoa.” (helmikuu 2017)

”Oli hyvä saada tietää kuinka synnytys etenee ja mitä milloinkin tapahtuu. Nähdä että kurssi oli hyödyllinen tulevalle äidille ja saada keinoja joilla voin olla läsnä tilanteessa tukemassa.” (lokakuu 2017)

”Oli hauskaa ja todella opettavaista!” (helmikuu 2017)

Elle TENS-laite kokemukset

” Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan TENS-laitetta, etenkin jos supistukset tuntuvat myös selän ja/tai reisien alueella. Pärjäsin laitteen kanssa hyvin kotona melkein pari vuorokautta, kun avautuminen kesti, vaikka kyse oli toisesta lapsesta. Tuntui, että laite auttoi paremmin kuin suihku. Selkeästi sain apua ehkä noin viiteen senttiin, sitten synnytys alkoi edetä niin vauhdilla ja tuli kiire sairaalaan, että en osaa sanoa, kuinka paljon laitteesta oli loppuvaiheessa hyötyä, ehkä se terävintä kärkeä kivulta kuitenkin vei. Käytin laitetta kuitenkin synnytyksen loppuun saakka, ei sitä uskaltanut/ehtinyt enää sammuttaa missään vaiheessa :). ”  Anne-Marie, toinen lapsi (Sipoo)

 

SAMSUNG CSC